Ревю: Ружове Avon True Color

by - юли 20, 2012

Здравейте! Днес ще направя едно кратко ревю на ружовете на Avon от серията True Color. Имам нюансите True Color и Russet и мисля, че това са всички предлагани нюанси.
Опаковката им е черна кутийка като на всичко останали продукти от тази серия. Вътре в кутийката освен ружа има и огледалце и четка с която да се нанесе ружа (аз четките не ги ползвам). Ароматът им е лек ненатрапчив като на повечето ружове. Като текстура двата нюанса ми се струват малко по-различни един от друг. И двата са прахообразни, но по-оранжевият нюанс  Russet е някак си малко по-фин от розовият True Color. Иначе и двата цвята са добре пигментирани, разнасят се сравнително лесно и се сливат добре с брозанта който нанасям преди тях.

Като издържливост на нюансите обаче никак не съм доволна. Моята кожа е много мазна и попринцип гримът рядко се задържа дълго време, но след около 3-4 часа цвета почти изчезва и все едно нямам нищо. За това и се налага да взимам руж и четка с мен и да се оправям през деня. А не винаги ми се занимава :)
Това са суочове на нюансите. Russet е малко по-оранжево кафеникав нюанс. В началото хич не ми хареса и почти не го ползвах. Но сега много ми харесва как седи върху леко по-тъмнялата ми кожа (нямам търпение да видя как ще ми седи като съвсем се изпека :)). Другият нюанс True Color го определям като пепел от рози. Не го го използвам почти всеки ден и много си го харесвам.
Заедно с тях си поръчах и четка за руж. Няма да си кривя душата - на мен грам не ми харесва, да не кажа дори, че я намирам за ужасна. Не я използвам за руж, а  за контуриране или поставяне на хайлайтър. Не е прекалено твърда, но просто при мен не върши работа, а се опитах много пъти да работя с нея. Единственото, което ми харесва е, че не пуска боя като я почиствам с вода и сапун/веро. Имах една четка пак от Avon тип кабуки четка и дори и след многократно измиване пак пускаше една черна боя.
Е, това е от мен. До скоро!

 Заповядайте в страницата ми във Facebook тук

You May Also Like

3 коментара

  1. Оххх, и аз имам проблем с една четка от Орифлейм - пуска ли пуска чернилка, а вече колко я пера... Не знам какви бои използват, ама е гадно.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз за това спрях да им поръчвам четките. Мислех,че проблема е само в моите :)

    ОтговорИзтриване
  3. Явно проблема си е техен. Грешката не е в нашия телевизор:))

    ОтговорИзтриване