Ревю : Avon Super Shock gel eyeliner

by - юли 13, 2012

Добро утро! Преди много време си поръчах тази гел очна линия от Avon. Цвета, който имам е blackened metal - черен със сребристи бляскави частици. Консистенцията е гелообразна, цвета е пигментиран, изсъхва сравнително бързо след нанасяне и бих казала, че е със средна дълготрайност. Имам я от декември месец и въпреки, че не е ползвана всеки ден не е изсъхнала. Заедно с нея тогава можеше да си поръчаш и четка за нанасянето на очната линия, но мисля, че е изчерпана и вече я няма  в каталозите. Четката е твърда и прецизна. В началото бях скептично настроена, но съм много доволна от нея и бих ви посъветвала, ако я видите в някой каталог да си я поръчате. Е, това е от мен. Приятен ден!

You May Also Like

3 коментара

  1. Най-ужасната очна линия! Размазва се толкова лесно, че няколко часа след като съм я сложила е под очите ми. Да не говорим, че цвета е сив, не черен, както е показан в каталога. Адски недоволна съм!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Забелязала съм, че конкретно за продуктите на Avon,ако си ги поръчаш веднага при първата им поява са с прилично качество. Ако си ги поръчаш доста след това са направо ужас.

      Изтриване